idar2 (Foto: Larsen, Håkon Mosvold, © LOCH)
idar2 (Foto: Larsen, Håkon Mosvold, © LOCH)

- Jeg har slitt med psyken

Idar Vollvik var knekt etter det enorme tapet.

Idar Vollvik, for tiden aktuell med teleselskapet Ludo, som lanseres 15. februar, har til «God kveld Norge» snakket ut om den vonde tida.

- Jeg har vært en heller uheldig investor. Det å sitte å lese om seg selv i avisene dag etter dag, bare om hvor mye man har tapt, er ikke morsomt. Derfor har jeg ikke fulgt med så mye i media den siste tiden, sier Vollvik til «God kveld Norge».

Les også:- Frithjof har fått for mye pepper

Les også: - Har fått bisarre og ubehagelige henvendelser

Les også:Rømmer fra Spania etter barnedrap

Fikk dårlig råd

Han mener imidlertid dette er noe han som profilert person må tåle.

- Jeg har stilt opp og tatt pepperen. Det er en del av gamet, og det må jeg bare tåle. Media har skrevet så mye fint om meg, da må jeg regne med negative oppslag også, men gøy har det ikke vært fastholder han.

Vollvik sier at dårlige råd var en del av årsaken til at han havnet i det enorme økonomiske uføret. Familien hans har heldigvis ikke merket så mye til det gigantiske tapet.

- Familien ble ikke så involvert i den formidable formuen vi fikk, så det har ikke påvirket dem så mye. Samtidig tror jeg heller ikke denne nedturen har gjort det. Vi har det fint oss imellom, og alle er heldigvis friske, og det er det aller viktigste. I tillegg har jeg stort sett de samme vennene da jeg var rik som det jeg har nå som jeg er «fattig» igjen.

Har slitt

Kona har vært den personen som har holdt ham nede på bakken da det har stormet som verst.

- Anita er ei utrolig sporty dame, og den mest jordnære personen i familien. Så hun har hele tiden holdt meg litt nede på jorden, og er vel den som har tatt dette tapet alle best, mener investoren, som sier han nå er full av «bissart» pågangsmot for å ta fatt på veien tilbake.

- Det er klart dette har vært veldig tøft for meg, og ja, jeg har slitt litt med psyken, men etterhvert merket jeg at jeg ble mer og mer forbannet, og ville heller komme meg opp igjen i stedet for å grave meg ned, og nå er jeg klar til å ta fatt på et nytt eventyr, uttaler han.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»