DANSEKLAR: Katrine Moholt, Harald Rønneberg, Jenny Skavlan, Thomas Numme er klare for sesongens første Senkveld duell.
DANSEKLAR: Katrine Moholt, Harald Rønneberg, Jenny Skavlan, Thomas Numme er klare for sesongens første Senkveld duell.

Dampende hett og fryktelig flaut

«Senkveld» med Thomas og Harald er tilbake.

Høsten 2008 ble den beste sesongen noensinne for radarparet Numme og Rønneberg. Hele 847 000 seere fulgte dem i snitt hver fredag. Til sammenligning hadde første sesong i 2003 376 000 seere. Og suksessoppskriften følges videre. Engasjerende og morsomme gjester står på invitasjonslisten, det blir nye spennende dueller, og Truls styrer for seg selv. Endelig er det fredag!

Pia Tjelta kommer

Pia Tjelta gikk fra suksess til suksess i fjor, blant annet med Varg Veum-filmen "Falne Engler" og NRK-serien "Kodenavn Hunter 2". Hun starter 2009 med å spille drømmerollen som Fantine i musikalen Les Miserables. Thomas og Harald utfordrer Pias sangtalent også utenfor musikalgenren i sesongens første Senkveld.

Idar Vollvik kommer

Idar Vollvik, mobilgründer og medieyndling, tjente rundt 800 millioner kroner på salget av mobilselskapet Chess i 2005. Hvorpå han tapte nesten hele formuen på børsen. Etter å ha levd tilbaketrukket i Spania i en periode, skal Vollvik igjen prøve å gjøre penger på det han mener han er aller best til: mobiltelefoni og pr-strategier.

Geir Skeie fra Fitjar vant i forrige uke det som regnes som VM i kokkekunst, den prestisjetunge konkurransen Bocuse d´Or. I Senkveld lærer han bort et par av triksene som hjalp ham til topps.

Thomas Giertsen kommer

Kokkeverdensmesteren skal servere en av sine signaturretter til den mest fintfølende ganen i norsk showbiz. Thomas Giertsen har igjen reist landet rundt som juryformann i Norske Talenter, som har premiere neste uke. Og det er ikke bare deltagerne i talentkonkurransen som møter høye krav fra Giertsen. Mannen er svært nøye på hva han putter i munnen, og hvor kresen han faktisk er i matveien har Thomas og Harald tenkt å finne ut av i fredagens program.

Ny duellform

I «Senkveld»-duellen innfører vi denne sesongen begrepene «Team Thomas» og «Team Harald». Programlederne splittes opp, og kjemper sammen med hver sin partner. I denne første duellen får vi vite: Hvem er best i Dirty Dancing? På Team Thomas: Jenny Skavlan, og på Team Harald: Katrine Moholt. Det blir dampende hett og fryktelig flaut.