Andrew med paraply   til nett!! (Foto: Karri Bowman)
Andrew med paraply til nett!! (Foto: Karri Bowman)

- Jeg var en sint ung mann!

Men nå ser Andrew Paul Woodworth ser lyst på livet.

Amerikanske Andrew Paul Woodworth har vunnet priser som "Beste mannlige vokalist" på L.A. Music Awards og hans musikk har blitt brukt i "The Roswell-show" og i TV-serien "Buffy- The Vampire Slayer". Han har vunnet "My Paradise" prisen for årets beste "Independent Rock Album" i 2005.

Gjennombruddet

Det største gjennombruddet til Andrew Paul Woodworth kom med hans tolkning av Beastie Boys sin hitlåt "Fight For Your Right (To Party)". Hans akustiske versjon av låten fikk både det amerikanske publikum og musikkbransje til å måpe av begeistring.

Den første sangen på albumet er en munter låt hvor Andrew lovpriser betydningen av å ha venner, samtidig som han med bitterhet tar opp egne skyldfølelser.

Med sangen "The Day After The Day After Tomorrow" ser han optimistisk på fremtiden, samtidig som han prøver å bli frigjort fra en indre tvang.

Jeg var en sint ung mann!

- En av de viktigste ordene på dette albumet er endring. Endringen fra en rockemusiker som hadde røtter i band, til å bli en pop-orientert låtskriver, sier Andrew og fortsetter. - Jeg var alltid en sint ung mann. - Jeg var ofte rasende, jeg ga andre skylden i tillegg til meg selv når noe gikk galt. - Jeg opptrådte dårlig før jeg skjønte at jeg syntes synd på meg selv.

- Nå har jeg masse possitiv energi og med albumet "Eddy Ate Dynamite" så prøver jeg bare å snu noe dårlig til noe bra, sier Andrew.

Hør Andrew spille «Flight for Your Right» her:

286522