TRond Olsen Band bilde   TIL NETT (Foto: Siri Knudsen)
TRond Olsen Band bilde TIL NETT (Foto: Siri Knudsen)

Blues er undervurdert!

- Vi ønsker ikke å være pompøse, men vil gjerne være et frisk pust i bluesmiljøet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trond Olsen er en 46 år gammel mann fra Bergen, bosatt på Sotra. Han har fire gutter i alderen 10 til 19 år.

Til daglig jobber han som innkjøpsleder. Men musikkinteressen har vært der helt siden ungdommen, da Bob Dylan var den store helten.

Trond har spilt og sunget i nesten 30 år og han har vært innom mange forskjellige stilarter, men de siste 8 årene har det kun vært blues.

"A new day coming"

"A new day coming" er tittelen på albumet. - Vi ønsker ikke å være pompøse, men vil vil gjerne være et friskt pust til bluesen og bluesmiljøet. Siden vi alle sammen har erfaring fra forskjellige band, så strekker vi noen blues grenser. Men vi er også ydmyke overfor bluesens musikalske rammer, sier Trond Olsen til God morgen Norge.

- Vi har en sang som heter det samme som albumet. Dette er rett og slett en hyllest til de som på en eller annen har møtt veggen. Enten fysisk eller psykisk. Men allikevel greid å reise seg igjen, sier Trond.

Bandet

- Selv om vi heter Trond Olsen Band så hadde jeg ikke greid det uten bandet mitt. - Den sterkeste drivkraften er nok 26 år gamle Lars Hammersland. Sånn teknisk sett så kunne jeg jo ha vært faren hans, - humrer Trond Olsen som i morgen tidlig spiller i God morgen Norge sammen med bandet sitt.