tv2hd3
tv2hd3

Kaos rundt Christer Sjögrens jubileumsturné

Kjente artister og frustrerte billettkjøpere raser.

I morgen skulle vært starten på Christer Sjögrens gigantturné i Norge. Turneen skulle markere den kjente artistens 40 år på scenen.

Men arrangøren, som også sto for de famøse julegallaene i desember, fikk problemer og kansellerte turneen. Nå står tusenvis igjen med verdiløse billetter uten verken forklaring eller billettpenger fra skandalearrangøren.

Les også:
Wenche Myhre føler seg brukt av arrangøren

John Ryen kjøpte billetter til turneen i desember i fjor. Nå krever han pengene tilbake.

-Vi var to par som kjøpte billetter til showet. Vi så det var en del kjente artister som skulle være med, så vi syns det kunne vært hyggelig. Billettene ble kjøpt i midten av desember. Vi tok selvfølgelig kontakt med billettluka hvor billettene var kjøpt, og de sa at da må vi gå videre til Norwegian Stage som er arrangør, sier Ryen til TV 2 hjelper deg.

dansegalla3
dansegalla3

Det er svensken Michael Silfverskiöld som er ansvarlig for Norwegian stage, men på nettet står Gastro Event og Sondre Trældal som eneste kontakt person.

Nå vil verken Sondre Trældal eller Michael Silfversiköld ta ansvar og betale tilbake penger til uskyldige billettkjøpere. De skylder på økonomisk rot og hverandre.

Tall TV 2 hjelper deg har fått tilgang til viser at arrangørene har håvet inn nesten 30 millioner kroner på de to store, men svært kontroversielle arrangementene.

Er du en av dem som har kjøpt disse billettene, og lurer på hvilke rettigheter du har? Advokat Pål Nilson stiller nå til nettprat. Send inn dine spørsmål ved å trykke HER.