Johan Golden
Johan Golden

Johans gullgutt elsker fotball

Lille Golden jr. sitter hjemme i full sportsdrakt og ser på fotball.

Johans lille pode på fire måneder er i full gang med opplæringen i sportens verden.

- Han sitter jo selvfølgelig hjemme i full drakt, han skjønner ikke så mye av det enda men jeg ser etter rykninger om han liker det. Han er veldig glad i å se fotball på TV. Han er også veldig glad i å se programmet «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Han er nok veldig glad i tv generelt, sier Johan som er klar på hvilke drakter den lille gutten blir ikledd.

- Det er Arsenal og Vålerenga drakt, selvfølgelig.

Sesongpremiere

Denne uken er Johan Golden og Henrik Elvestad i «Golden Goal» klar for en ny sesong på TV 2 Zebra og TV 2. Programleder Johan Golden lover at det blir nye elementer i årets sesong.

- Det kommer nye ting etter hvert. Alt er ikke helt ferdig enda, men vi kommer til å ha nye små spalter a la «Hvor er de nå?» og «Garderobehistorier», forteller Johan og røper at dette kan være alt fra skadehistorikk på spillere og en spalte der de hyller folk de både liker og hater.

Guttene skal både til Gran Canaria og Japan i årets sesong - noe som medfører travle reisedager. Ekstra travelt blir det kanskje for den nybakte faren.

- Det blir vel ikke mer travelt for meg, men det bli jo det for de som blir igjen hjemme, sier han og legger til at han nyter å sove litt lenger når han er på tur.

Les også: Golden ble pappa
Les også: Golden Goal tilbake

Digger Drillo

I ukens program kommer assisterende landslagssjef Ola By Rise på besøk. Selv digger Johan at Norge har fått Drillo som landslagssjef, for han er ikke i tvil som at det måtte skje endringer.

- Det er perfekt! Først og fremst så liker jeg at det skjer ting, selv om det er to steg frem og fem tilbake, spøker han.

Se sesongpremieren av «Golden Goal» på TV 2 Zebra klokken 22.25 og TV 2 fredag 6. februar klokken 23.10!

Se smakebiter av årets sesong under:

284010

Les alt om «Golden Goal» her