Lutfi vil fortelle alt om Britney

Britney Spears tidligere manager og angivelige gode venn Sam Lutfi sies å ville fortelle alt om sammenbruddet hennes i en ny fjernsynsdokumentar – selv om foreldrene hennes har gitt ham skylden for at det gikk så galt.

Det er den britiske avisen Daily Star som skriver at Lutfi nå er i forhandlinger med den amerikanske fjernsynskanalen UPN, som i 2005 sendte realityen «Britney & Kevin: Chaotic».

Sam Lutfi anla onsdag denne uken injuriesøksmål mot Britneys foreldre Jamie og Lynne Spears, så vel som mot Britney selv.

Spears-foreldreparet har nemlig offentlig plassert skylden for datterens serie med sammenbrudd, som førte til at hun mistet foreldreretten for sine to sønner, på Lutfi. Jamie Spears sørget også for at det ble ilagt besøksforbud for Lutfi. Ifølge AP ble manageren der fremstilt som om han holdt popstjernen nærmest fanget i hennes eget hjem, dopet henne, tok over pengestyringen og kontrollerte paparazzifotografene «som en general».

Nå vil Lutfi slå tilbake mot påstandene, som han hevder er usanne. En kilde sier til den britiske tabloidavisen:

– Sam har innsett at et TV-show vil gi ham en anselig slump penger, og at han vil få ekstra penger i tillegg fra magasiner og avisintervjuer. Dette er hans sjanse til å få sin lønnsomme hevn. (©NTB)