Raul (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)
Raul (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)

Målkongens egen liste

Real Madrid-legenden Raúl har plukket ut sine sju viktigste scoringer.

Se Raúl score sitt mål nummer 307 for Real Madrid i videovinduet øverst i saken

Real Madrid-legenden med nummer sju på ryggen, Raúl González tangerte forrige helg Di Stefanos vanvittige scoringsrekord i Real Madrid. Etter helgens scoring mot Numancia står begge legendene med 307 offisielle scoringer for klubben.

Følg La Liga i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Raúl kikker litt bakover og gir oss en liste over de sju målene som har betydd mest for ham personlig.

Ingen enkel oppgave for spissen som har øst inn mål for Real Madrid i 15 år.

1) 5. november 1994: Real Madrid - Atlético Madrid
- Denne scoringen var min aller første for Real Madrid. Følelsen da ballen gikk i nettet er umulig å gjenskape. Jeg var fremdeles ung med et håp om en lang karriere. Det var også spesielt at vi spilte mot Atlético Madrid hvor jeg hadde gått gradene på aldersbestemt nivå.

- Jeg verdsetter denne høyest fordi den gav meg de sterkeste emosjonelle følelsen i etterkant.

2) 18. januar 1997: Atlético Madrid - Real Madrid.
- I denne perioden var jeg i ferd med å bli landslagsspiller. 2 -1 scoringen ga oss seieren på Vicente Calderon, og med de poengene klatret vi også til topps av tabellen. Det befant vi oss også helt til siste spark. Landslagsspill og seriemesterskapet kan jeg på en måte pakke inn i denne scoringen, som kom i en viktig fase.

Hva synes du om Raúl? Si din mening nederst i saken

3) 1. desember 1998: Vasco de Gama - Real Madrid
- Vi spilte finale i intercontinentalcupen mot Vasco da Gama. Jeg fikk gleden av å lage seiersmålet på en fullsatt stadion i Tokyo. Dette målet er viktig for meg fordi jeg på det tidspunktet hadde vært skadet i en periode med lysketrøbbel. I tillegg var det et veldig estetisk flott mål som publikum satte utrolig pris på.

4) 13. oktober 1999: Barcelona - Real Madrid
- Scoringer som bidrar til borteseier i el clasico er stunder man ikke glemmer. Fansen sang ufine sanger mot meg hele tiden og det var herlig å stoppe dem med et fint mål. Jeg var nesten litt rabiat da jeg feiret dette målet. Samtidig vil jeg si at jeg har den største respekten for Barcelona og deres fans. Det var likevel en flott opplevelse.

Les også: Raúl kommer alltid tilbake

5) 25. mai 2000: Valencia - Real Madrid
- Det er selvfølgelig en flott opplevelse å gjøre mål i en Mesterliga-finale. Akkurat på denne datoen fylte min sønn 3 måneder, og jeg ville gjerne dedikere et mål til ham. Min søster ga meg en gave før kampen. Det var en t-skjorte med bilde av min sønn da han var to måneder gammel. Hun mente det ville bringe lykke å spille med denne under drakten. Det skulle vise seg at hun fikk rett. Jeg maktet å score i finalen.

6) 15. mai 2002: Real Madrid - Bayer Leverkusen
- Nok en viktig Mesterliga-finale hvor vi var involvert. Jeg fikk gleden av å score det første målet. Det var ikke spesielt flott, men en herlig følelse. Jeg husker denne kampen spesielt godt som de fleste andre. Hvem kan glemme målet til Zinedine Zidane på hel volley? Det var en ære å spille med ham, og en deilig følelse å stå så nære da han utførte sparket.

7) 22. oktober 2006: Real Madrid - Barcelona
- Målet kom etter kun tre minutter av kampen. Vi gikk utpå med en voldsom intensitet og et høyt ønske om å vinne kampen. Det var deilig å sette stadion i fyr og flamme fra start. Innlegget fra Sergio Ramos var perfekt, og jeg visste jeg kom til å score lenge før ballen nådde meg.

Se scoringen her

286014