promo680
promo680

Se Huseklepp drible Alsaker

Fotballstjerner og TV 2-profiler i skjønn forening på kjøpesenter.

Tradisjonen tro lanserer TV 2 Sporten sin promo «Vi elsker fotball» før tippeligastarten.

Til tonene fra Elvis-låten «A little less conversation» med Junkie XL boltrer 16 tippeligaprofiler seg inne på et kjøpesenter sammen med Davy Wathne & co. i årets reklamefilm.

Se filmen i videovinduet øverst i saken

- Ideen bak er å ha TV 2 Sportens profiler og våre Tippeliga-profiler i en setting som var naturlig at de var samlet. Som på et kjøpesenter, forteller produsent Andreas Reksten.

Inspirert av Nike

- Vi har latt oss inspirere av en del andre reklamer, blant annet fra Nike. Det er mange før oss som har laget slike reklamer. Derfor bør folk kjøpe det, legger han til.

- Vi føler vi har fått gjort det på vår måte. Blant annet ved at Huseklepp blir stoppet av Frode Kippe i en skikkelig bautatakling. Han er jo liksom muren i forsvaret til LSK, sier produsenten.

Reklamefilmen er spilt inn på Sandvika storsenter over to søndager

16 tippeligaprofiler fra Odd, Viking, Stabæk, Vålerenga, Brann, Lillestrøm og Fredrikstad medvirker i tillegg til TV 2-profilene.

- Vi er veldig fornøyde med de spillerne som stilte opp og klubbene som har latt dem være med. Vi skulle ideelt sett hatt enda flere klubber representert, men det er vanskelig å samle alle, sier Reksten.

Huseklepp fornøyd

Erik Huseklepp er en av de første som dukker opp i filmen. For Brann-spilleren var det viktigere å gjøre en bedre jobb en kollega Petter Vaagan-Moen i promoen fra noen år tilbake.

- Denne bør bli bedre, sier Huseklepp til tv2sporten.no.

Huseklepp vil imidlertid ikke vurdere sin egen skuespillerprestasjon.

- Det måtte en del tagninger til for å si det sånn, humrer han.

Sammen med keeper Håkon Opdal representerte han Brann i filmen.

- Det var veldig kjekt å være med. Det gikk fort og greit.

Her er promoen fra 2008:

222557

Her er promoen fra 2007:

134218