Knut Tørum (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Knut Tørum (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

- Dette er helt uakseptabelt

Årets første utskjelling fra Knut Tørum.

Start - Odd 0-2

Etter 1-3 i forrige hjemmekamp mot Sandefjord, ble det tap for enda en opprykkskollega da Start tok imot Odd Grenland.

Gjestene hadde full kontroll gjennom det meste av kampen.

Det var Morten Fevang som åpnet ballet da han helt uforstyrret fikk hamre inn ledermålet etter corner da en halvtime var spilt.

Kvarteret før slutt gikk vertene på en ny dødballsmell da innbytter Søren Jensen fyrte et frispark opp i krysset fra like utenfor 16-meteren.

Start-trener Knut Tørum likte ikke det han og de 800 tilskuerne i Sørlandshallen så.

- Vi er fryktelig skuffet. Vi startet noenlunde bra, men så falt vi helt sammen i andre omgang. Da er vi et fryktelig dårlig fotballag, sier Tørum til TV 2 Sporten

- Hvilken forklaring fikk du?

- Det var ingen av spillerne som kom til orde.

På kort tid har Knut Tørum skapt entusiasme i en by som fortsatt lever på at Erik Mykland fikk rundt en halvtime i fjor høst. Men mot Odd onsdag ble ingen flamme tent hos de 800 som hadde tatt turen.

- Det gjorde vondt å se på og det gjorde sikker like vondt for de som satt på tribunen. Jeg må ta opp med spillerne om de tror på det vi jobber med. Vi spilte uten mål og mening og helt uten entusiasme. Det er helt uakseptabelt, sier Tørum.

Bernt Hulsker ble byttet inn etter hvilen og ble byttet ut igjen før kampen var over. Start-spissens første minutter i en treningskamp skremte ikke Odd-forsvaret nevneverdig.

- Det ble en ganske rolig kamp, kommenterte Anders Rambekk.

- Bernt var en av mange som spilte denne andre omgangen, er alt Tørum vil si om sin spiss.

Hulsker på sin side mener han begynner å nærme seg.

- Nå begynner det å se bra ut. Jeg er straks på gang og trenger bare litt mer kamptrening. Men det er klart at vi ikke kan falle så mye som vi gjorde. Vi må evaluere og det må rettes på ting. Det sier seg selv, påpeker Hulsker.