Ronnie Wood
Ronnie Wood

Ronnie Wood er en slitsom kjæreste

Stones-gitaristen Ronnie Wood er tydeligvis en slitsom mann å leve med, kan hans 20 år gamle kjæreste avsløre.

Ekaterina Ivanova, som har hatt følge med 61 år gamle Wood siden i fjor sommer, innrømmer at hans personlige problemer kan være vanskelig å takle.

- Jeg er alltid utslitt. Vi må alltid gå et eller annet sted, eller møte noen. Det er Ronnies Anonyme Alkoholiker-møter, og så når du kommer hjem ringer telefonen, og så må du lufte hunden.

- Det er rett og slett ganske slitsomt. Vi får ikke så mye tid sammen som jeg hadde håpet på. Det er alltid noen andre der, sier hun.

Vil bare ha det moro

Ivanova, som skapte oppstuss da hun dro til Irland med Wood i juli, har også innrømmet at det offentlige bråket rundt deres romanse vil prege henne livet ut.

- Jeg ville bare ha det moro. Det har virkelig gått inn på meg. Det har satt varige spor. Jeg er redd for å gjøre noe som helst. Alle snakker om meg som om jeg ikke hadde følelser. Jeg er syk av å føle meg som et offer, sier hun til magasinet Grazia.

På avvenning

Ronnie Wood, som skrev seg inn for avvenning for å kjempe mot sin alkoholavhengighet etter å ha reist fra Irland, har nå brutt med sin kone Jo som han var gift med i 23 år.

Ronnie Wood og Ekaterina Ivanova bor sammen i et hus nord i London. (©NTB)

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

- Snåsamannen må hjelpe meg

Her er pornodama fra Super Bowl

Angelina vil ikke mer

Tidenes dummeste blondine-sitater