Fernando Llorente og Javier Martínez Aginaga (Athletic) (Foto: Miguel Toña/EPA)
Fernando Llorente og Javier Martínez Aginaga (Athletic) (Foto: Miguel Toña/EPA)

Spiller til markedsledende odds

Athletic Bilbao møter svekket motstand i kveldens Copa del Rey-semifinale.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 4. februar, frist kl. 18.55:
(68 FC Twente - NAC Breda H 1,50)
88 Sevilla - Athletic Bilbao (0-1) B 2,00

Totalodds: (3,00)

Ny odds FC Twente - NAC Breda 1,30 - 3,50 - 5,15

Soleklar hjemmefavoritt
Eredivisie. Twente klarte bare 0-0 hjemme mot Utrecht i helgen, ellers er formen til Steve McLarens elever upåklagelig. Uten serietap siden bortemøtet med tabelleder AZ i begynnelsen av november. NAC Breda har åpnet året med tre strake poengdelinger. Kommer til denne kampen med et nesten tosifret antall skadefravær i stallen.

Hjemmelaget benytter trolig anledningen til å komme tilbake på vinnersporet raskest mulig. 1,50 er blant de bedre tilgjengelig for at så skjer.

Flott borteodds
Copa del Rey. Semifinale med retur om en måned. Sevilla videre på bortemål mot regjerende mester Valencia i kvartfinalen. Uten poeng og nettkjenning i de to siste seriekampene, begge mot overkommelig motstand, og begge gangene med en mann mer på banen mesteparten av kampen. Til helgen venter byderby mot Real Betis. Svekkes stadig av noen sentrale fravær, deriblant Adriano og Fabiano offensivt.

Bilbao tok tre nye poeng i helgen, nok en gang etter å ha vunnet med resultatet 3-2. Ambisjonene i denne turneringen har vært tydelige hele veien. Et par spillere fikk hvile lørdag, til kveldens kamp stiller baskerne igjen tilnærmet fulltallige.

Gjestene synes undervurderte i sin jakt på cupfinale, mot et Sevilla som har ambisjoner på flere fronter. To ganger pengene for UB er markedsledende og et opplagt spill for kvelden.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne