KAN FÅ EN SISTE LANDSKAMP: Paolo Maldini, som på bildet feirer Italias seiersmål mot Norge i fotball VM i 1994.  (Foto: REUTER/Scanpix)
KAN FÅ EN SISTE LANDSKAMP: Paolo Maldini, som på bildet feirer Italias seiersmål mot Norge i fotball VM i 1994. (Foto: REUTER/Scanpix)

Maldini vil spille for Italia igjen

Åpner for en siste kamp i landslagsdrakten.

40 år gamle Paolo Maldini har hatt en fantastisk karriere og spiller ennå for AC Milan, men gav seg på landslaget i 2002 - etter å ha spilt hele 126 landskamper.

Mandag åpnet Marcello Lippi ifølge Repubblica for at superveteranen kan få en siste landskamp med flagget på brystet, og Maldini er ikke uvillig.

- Ja, det kunne jeg ha tenkt meg. Det vil jo ikke være et faktisk comeback, men en sjanse til å feire en lang karriere med «Azzurri»-drakten. Derfor kunne jeg ha tenkt meg det, sier Maldini til Milan Channel.

- Det er noe som kom spontant. Jeg visste ikke noe om det, men om og når jeg vil delta i en slik kamp er en beslutning som må tas av noen andre. Kalenderen min er også veldig full og trener Lippi må ta lagets behov med i betraktningene også, sier Maldini.