Daniel Nannskog  (Foto: Mark Avery/AP)
Daniel Nannskog (Foto: Mark Avery/AP)

Vraket Henke, tok med Nannskog

Svenskenes landslagssjef gir Nannskog fornyet tillit.

Den svenske landslagstroppen til kampen mot Østerrike 11. februar ble tatt ut i dag og blant overraskelsene blant de uttatte var Daniel Nannskog.

Stabæk-spissen har flere ganger gått hardt ut mot de blågules landslagsledelse og anklaget dem for å ignorere svenske Tippeliga-spillere, men etter to scoringer i Sveriges vinterturné i USA har Nannskog fått fornyet tillit av Lars Lagerbäck.

- Det betyr at jeg har gjort en god jobb på USA-turnéen sier Nannskog til TV 2 Sporten.

- Vi får se om Rasmus Elm er klar for de store anledninger, men han får sjansen. Når det gjelder Nannskog så er han Elms rake motsetning i mye. Han er en spiller som søker målsjanser og er dyktig til det, sier Lagerbäck til Aftonbladet.

- Nå får jeg endelig svar på om jeg er på samme nivå. Det er fint å få måle seg mot de beste, sier Nannskog.

Se hele saken med landslagsspissen:

285811

Utenom Nannskog er det ingen «norske» spillere i troppen, men en del Tippeligakjenninger blant de uttatte, som ikke inneholder Henrik Larsson:

Keepere: Eddie Gustafsson og Andreas Isaksson.

Forsvar: Erik Edman, Andreas Granqvist, Petter Hansson, Adam Johansson, Daniel Majstorovic, Mikael Nilsson, Olof Mellberg og Berang Safari.

Midtbane: Daniel Andersson, Markus Berg, Rasmus Elm, Viktor Elm, Samuel Holmén, Kim Källström, Sebastian Larsson, Daniel Nannskog, Markus Rosenberg og Christian Wilhelmsson.