Ole1024x576
Ole1024x576

- Det var beinhardt

Tidligere proffbokser Ole Klemetsen fikk beskjeden om at faren var død på settet til NRK-serien «Mesternes mester».

Det var i oktober i fjor at Ole fikk den grusomme beskjeden om faren og treneren John Klemetsen hadde tapt kampen mot kreften. I fredagens episode av «Mesternes mester» får Ole Klemetsen telefonen hjemmefra.

- Jeg fikk min tøffeste telefon noensinne der nede. Min kjære pappa hadde gått bort. Det passet veldig dårlig. For jeg hadde jo lyst til å vinne hele «Mesternes mester». Så det var knallhardt å avbryte hele serien og reise hjem. Men det var viktigere å reise hjem å bli tatt vare på og ta vare på familien, sier Ole Klemetsen til «God kveld Norge».

Vil du vite mer om Ole Klemetsen? Besøk hans profil på KjendisNorge!

Les mer: Pappa Klemetsen er død

Les mer: - Det blir ikke lett

Tøft døgn
«Mesternes mester» ble spilt inn i Spania. Og det var svært vanskelig for ham at han ikke var tilstede i Norge da faren døde.

- Det var beinhardt. Heldigvis hadde jeg en fin gjeng i Spania rundt meg som trøstet meg og tok vare på meg. Men det var et langt, langt døgn før jeg kom hjem. Så det var et tøft døgn, sier Ole Klemetsen.

Se videovindu øverst i saken!

På lørdag kan du se hele det sterke portrettet av Ole Klemetsen og hans samboer Hege Adele Vines i «God kveld Norge» kl. 21.40!

Flere kjendisnyheter leser du på nettsidene til «God kveld Norge»:

Barna møtte mammas elsker

Desperat etter å være sammen med Cowell

- Vi vil ha barn

Her klikker «Batman»-stjernen fullstendig

Anette Sagen lever i skjul