Monica Øien og Hanne Krogh.
Monica Øien og Hanne Krogh.

Hva er forfengelighet?

Monica Øien er tilbake med tema som berører. Artist Hanne Krogh og en plastisk kirurg er to av dem som deler tanker rundt temaet forfengelighet.

Programleder Monica Øien har fått time hos Manhattens anerkjente plastiske kirurg Dr Lorenc. Og det er ikke lite kirurgen vil rette opp på TV 2 programlederens ansikt. Hanne Krogh er hos stylist sammen med Monica for å snakke om forfengelighet og Monica møter spennende mennesker i utlandet.

Gjennom seks program utover våren skal programleder Monica Øien møte spennende mennesker som mener noe om ulike temaer som berører og engasjerer. Forfengelighet er første tema, videre er det temaer som dødsstraff, utroskap, misunnelse.Tanker rundt mat og måltidet, og om det er (u) akseptabelt å være homofil ut fra ulike religiøse og etiske syn er også tema som berøres.

Og det er spennende personligheter Øien har fått i tale om temaene. Hanne Krogh, Heidi Gjermundsen, Jan Egeland, Sossen Krogh, hinduguru Sri Sri Ravi Shankar, mytolog og psykolog Per Espen Stoknes, Jan Otto Johansen og Jo Benkow for å nevne noen.

På TV 2 søndag 8. februar kl. 18:00.