adler (Foto: FAME PICTURES, © TS)
adler (Foto: FAME PICTURES, © TS)

Tilbake på dop igjen

Steven Adler hanket inn av lovens lange arm.

Den tidligere Guns N'Roses-trommisen Steven Adler er tilbake i politiets søkelys etter at han igjen har blitt arrestert for bruk av ulovlige stoffer, melder E!.

Droppet samfunnstjeneste

Arrestasjonen av 44-åringen kom etter at han lot være å gjennomføre samfunnstjenesten han var pålagt etter en tidligere narko-dom fra juli i fjor. Han var påvirket da han ble pågrepet.

- Han ble pågrepet 26. januar, bekrefter talsmann for Los Angeles-politiet, Sam Park, overfor E! News.

Med i TV-program

Adler ble sist dømt for besittelse av narkotika i november, men slapp da unna fengselsstraff. Han ble i stedet dømt til opphold på rehab.

Den tidligere rockestjernen dukket også opp i VH1s reality-serie «Celebrity Rehab with Dr. Drew», men oppholdet hadde tydeligvis ikke den helt store virkningen for Steven, som har vært avhengig av heroin i flere år.

Ute mot kausjon

Adler ble etter arrestasjonen sluppet ut mot kausjon på 50 000 dollar. Dato for rettsaken er foreløpig ikke kjent.

Mens han kjemper mot avhengigheten, prøver Adler fortsatt å melke noen kroner ut av Guns N'Roses-suksessen. Han stiftet nylig bandeet «Adler's Appetite», et coverband som spiller alle de gamle sangene fra Appetite for Destruction-albumene til Guns N'Roses. Bandet skulle egentlig ut på turne denne våren, men om dette nå blir noe av er uvisst.

Se Adlers opptreden i VH1-programmet i videovinduet under:

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge» nå:

Derfor gleder Dita seg til å kle av seg i Paris

- Vi har fortsatt masse groupies

Hvorfor har menn brystvorter?

Her er pappeskemannen