Velvet Revolver-bassist skriver for Playboy

Duff McKagan fra Guns N'Roses og Velvet Revolver har blitt fast finansspaltist i magasinet Playboy.

Bassisten skriver allerede en ukentlig spalte for SeattleWeekly.com og nå kan han legge mannfolkbladet til sin arbeidsliste.

– Om noen hadde fortalte meg for fem måneder siden at jeg hadde vært opptatt med å tenke på ting å skrive om hver uke, ville jeg faktisk vært glad for å høre det. Når det gjelder denne uka, vil jeg ikke bare fortsette mitt engasjement i Seattle Weekly, men også starte å skrive om økonomi for Playboy.com. Hvordan søren kan det ha seg at jeg uttaler meg om penger for Playboy? skriver han i sin spalte i SeattleWeekly.com.

McKagans karriere som finanstalsmann for musikkindustrien begynte ved en tilfeldighet i 2004 da en journalist spurte ham om hans syn på pengespørsmål.

– Det begynte med at en skribent spurte meg om hvordan det var å gå på en bedriftsøkonomisk skole etter min karriere i Guns N’Roses. Det intervjuet sporet andre reportere til å spørre meg om pengespørsmål innen musikkindustrien... Noen ganger ønsker jeg at flere artister ville gå på en sånn skole så jeg ikke alltid fikk alle spørsmålene om å gjøre disse intervjuene, sier han. (©NTB)