Premier League
Premier League

Sjekk dagens oddstips

NHL og League Two på mandagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 2. februar, frist kl. 20.40:
109 Bradford City - Darlington H 2,15
117 Colorado - Calgary B 1,95

Totalodds: 4,19

Vertene sterkest
League Two. To poeng skiller disse opprykksjagende lagene, som begge var i aksjon på lørdag. Bradford sikret seg årets første seier, 1-5-1 på de syv foregående kampene. McLaren (m) blir neppe klar til dagens kamp heller. Manager McCall har også noen langtidsfravær i stallen, men ingen nye problemer. Darlington kommer fra to 1-0-seirer på rad, begge mot sammenlignbar motstand. Få fravær, men trolig blir det endringer på laget med to kamper på tre dager.

Bradford bør vise seg sterkest av disse på eget gress. Vi går for en hjemmeseier til 2,15.

Bortelag i flott driv
NHL. Colorado har ikke fått det til den siste tiden, syv tap på de åtte siste kampene. Triumfen kom da nettopp Calgary var på besøk her så sent som 18. januar. Budai kommer inn på keeperplass. Calgary er i strålende form med 11-1-3 på sine 15 siste, og har festet grepet om førsteplassen i Northwest Division. Borte har det blitt 9-3-9 totalt. Ingen store problemer med fravær for noen av lagene.

Calgary er på hevntokt etter det forsmedelige nederlaget på forrige besøk i Pepsi Arena. Med toppformen inne bør sjansen for å revansjere seg være god, 1,95 kan forsøkes.

Vurdert av Magnus Wattne