Lone Klein spiller Bea Jørgensen i «Hotel Cæsar».
Lone Klein spiller Bea Jørgensen i «Hotel Cæsar».

Se hva som skjer på «Hotel Cæsar»

Bea er skeptisk til Amin,mens Julie sliter med å takle hverdagen.

Hele hotellet snakker om den nye gjesten Alexander Löw, som drakk seg såpass full at han måtte sendes til sykehus med alkosjokk. Nå er playboyen tilbake fra sykehuset, og starter umiddelbart å sjarmere damene på hotellet.

Julie er trist

Julie er langt nede. Hun har både sagt fra seg muligheten til å adoptere, og mistet barnet hun bar på. I sorgen har hun tatt frem penselen igjen, og forsøker å male seg ut av frustrasjonene og de vonde følelsene.

Juni prøver å tolke positive følelser inn i bildet hennes, men det bare irriterer Julie. Når Viggo så diskuterer bildene hennes på et litt høyere nivå senere på dagen, skjønner hun at hun er nødt til å skjerpe seg. Malingen er bare en utsettelse av problemene.

Mystiske Amin

Bea går til Eva for å finne ut av hvem Yussuf er. Bea har nemlig funnet en lønnslipp med dette navnet, men hun kan ikke finne posthyllen hans. Eva forteller Bea at Yussuf er Amin Idris, men at hun ikke vet hvorfor det står Yussuf på lønnslippen.

Det viser seg at Amin - eller Yussuf som det står på lønnslippen - har bursdag, og Bea får tillatelse til å organisere en overraskelsesfeiring for ham. Pelle og Svein tropper opp for å hjelpe til med organiseringen.

Amin blir veldig overrasket når de synger bursdagssangen for ham, noe som gjør Bea mistenksom. Hva er det med Amin? Hvem er han egentlig?

Les alt om «Hotel Cæsar» her!

Se «Hotel Cæsar» hverdager klokken 19.30!