Tap for Tollefsen

Ole-Kristian Tollefsen og hans Columbus Blue Jackets gikk på en smell med 3-7-tap hjemme for Dallas Stars i NHL lørdag.

Ole Kristian Tollefsen   Columbus Blue Jackets  (Foto: Terry Gilliam/AP)
Ole Kristian Tollefsen Columbus Blue Jackets (Foto: Terry Gilliam/AP)

Nordmannen spilte 12.39 minutter og var på isen ved to av gjestenes scoringer. Han fikk dermed minus 2 i statistikken.

Tollefsen var inne da Dallas gjorde 1-0 etter snaut seks minutter, og da laget punkterte kampen med 6-3 snaut midtveis i siste periode.

Stars scoret tre tidlige mål som førte til at hjemmekeeper Steve Mason ble byttet ut. Han topper ligaen både i laveste målsnitt mot (1,98) og i å holde nullen (7 ganger), men hadde ingen god dag.

Særlig bedre gikk det ikke for Wade Dubielewicz.

- Keeperne var ikke så gode i kveld, men de skal ikke ha hele skylden. Vi var for dårlige defensivt og tapte for mange dueller i egen sone, sa trener Ken Hitchcock. (©NTB)