Jose Antonio Camacho  (Foto: MIGUEL TONA/EPA)
Jose Antonio Camacho (Foto: MIGUEL TONA/EPA)

Sjekk søndagens oddstips

Serie A og La Liga på søndagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 1. februar, frist kl. 14.55:
26 Siena-Lecce H 1,75
50 Osasuna-Mallorca H 1,90

Totalodds: 3,33

Hjemmesterke verter
Serie A. Siena tapte 0-1 borte mot høytflyvende Cagliari onsdag. De gjorde imidlertid en god kamp, og hadde fortjent poeng. Hjemme er de seriens tetteste mannskap med kun fire innslupne mål og ett tap på ti hjemmekamper. Hjemmestyrken er grunnen til at de har en komfortabel avstand på åtte poeng til nedrykksstreken. Galloppa (m) er suspendert, og fem spillere står på skadelisten.

Lecce ledet lenge, men det endte 1-1 borte mot Chievo sist. De holder fortsatt hodet over streken med to poengs margin. De er vonde å slå hjemme, men borte er kun en av ti kamper vunnet denne sesongen. Zanchetta (m) er suspendert, mens Munari (m) er skadet.

Siena lever på sin hjemmestyrke, og har seriens tetteste hjemmeforsvar. Vi tror på en ny hjemmeseier til akseptable 1,75.

Osasuna slår tilbake
Primera. Osasuna spilte 1-1 borte mot Villarreal sist søndag. De har hevet seg klart under sin nye og rutinerte boss Jose Antonio Camacho, uten at det har blitt mye poeng av det. Det har imidlertid vært en god porsjon utur med i bildet. Nest sist ble de offer for bortimot tidenes bortdømming, da to kurante straffespark ble til to gule og rødt kort i 1-3-tapet mot Real Madrid. I siste hjemmekamp hadde de suverene Barcelona i knestående, men tapte til slutt 2-3. Dermed er de fortsatt lenket til tabellbunnen foran dette viktige bunnoppgjøret. Roversio (f), Fernandez (f) og Sola (m) er ute med skader.

Mallorca tok seg til semifinalen i Copa del Rey med 0-0 og 1-0 sammenlagt mot Real Betis i midtuken. I serien er de tre poeng foran dagens motstander foran dette oppgjøret. De har slitt borte denne sesongen, åtte av ti bortekamper er tapt. Førstekeeper Moya er fortsatt ute.

Osasuna har vært gode, men uheldige i det siste. Nå tror vi det er duket for tre hjemmepoeng i dette viktige bunnoppgjøret til godkjente 1,90.

Vurdert av Tage Barstad