Erik Hoftun   Rosenborg  (Foto: Skaug, Thomas Rasmus/SCANPIX)
Erik Hoftun Rosenborg (Foto: Skaug, Thomas Rasmus/SCANPIX)

- Altfor lavt bud på Iversen

Erik Hoftun mener det er uaktuelt å selge Steffen Iversen til Norwich. -Budet er så lavt at det er uaktuelt mener Rosenborgs sportslige leder.

La Manga (TV 2 Sporten): Tidligere i dag skrev Dagbladet.no at den engelske klubben hadde budt om lag 20 millioner kroner for Iversen, men det stemmer ikke ifølge Hoftun.

- Jeg kan avkrefte det. Det stemmer at det har kommet et bud fra Norwich, men det er i en sånn størrelsesorden at det er helt uinteressant for oss.

LES OGSÅ: Norwich-bud på Iversen

Styret sier nei
Hoftun ankom i kveld La Manga etter en dag med heftig møtevirksomhet via telefonen. Besiktas har lagt inn et bud på Marek Sapara på nærmere 30 millioner kroner, men det var heller ikke interessant nok for Rosenborg.

-Vi hadde et styremøte hvor vi ble enige om at ingen spillere skulle selges i dette overgangsvinduet dersom ikke det kommer et så høyt bud at vi ikke kan si, nei og det står vi ved, sier Hoftun.

Marek Sapara uttrykte tidligere i dag sterk misnøye med Rosenborgs avgjørelse om ikke å selge han.

- Jeg trodde mitt forhold til Rosenborg var bra, så når jeg sier at jeg virkelig trenger dette og at jeg vil gå trodde jeg de ville høre på meg, men det gjør de ikke. Jeg forstår Rosenborg. De har ambisjoner om å bli topp 30 i Europa, men jeg synes klubben bør høre på meg og. Men hva kan jeg gjøre? Jeg har fortsatt kontrakt med Rosenborg, sa den skuffede slovaken til TV 2 Sporten.

- Jeg forstår veldig godt at han er skuffet. Han ser på dette som sin store mulighet, men han kommer nok til å riste av seg skuffelsen og prestere godt i RBK-trøya. Muligheten får han nok igjen, mener Hoftun.

Tenker på klubben
Men Sapara mener Rosenborg burde veid hans ord tyngre i en sånn avgjørelse, men Hoftun er uenig.

-Skulle vi bare tenkt på hva spilleren og hva han ønsker klarer vi ikke å få til noe godt lag.

Er det helt uaktuelt å selge før overgangsvinduet stenger?

-Nei, om det kommer et bud som er så godt at vi ikke kan si, nei må vi vurdere det sterkt.