Marek Sapara (Rosenborg)  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Marek Sapara (Rosenborg) (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Sapara: - Selg meg, Rosenborg

Besiktas har budt nærmere 30 millioner for Marek Sapara, men trønderne nekter å selge.

Etter det TV 2 erfarer har den tyrkiske toppklubben Besiktas kommet med et bud på mellom 26 og 30 millioner kroner for Marek Sapara, men klubben har ikke svart på budet.

- Jeg er veldig lei meg
Sapara selv og agenten hans er dypt skuffet over RBK.

- Det er useriøst av Rosenborg å ikke snakke med Besiktas. Det er en storklubb og det er et godt tilbud for dem og meg. Jeg er veldig lei meg nå, sier Sapara til TV 2 Sporten.

I Besiktas er Sapara forespeilet en årslønn på rundt ni millioner kroner.

- Med tanke på den økonomiske situasjonen nå for tiden, er dette et godt tilbud. Jeg håper Rosenborg vil forhandle med Besiktas. Sapara er forespeilet en veldig, veldig god personlig kontrakt, sier agent Karol Csonto til TV 2 Sporten.

Sapara sier at han nå er klar for å ta et steg videre i fotballkarrièren.

- Jeg er snart 27 år og finner det vanskelig å motivere meg for en ny sesong i Norge. Nå vil jeg til Tyrkia, slik at jeg om et par år kanskje gå videre til å spille i Tyskland eller England, sier slovaken.

Trygler Rosenborg
Overgangsvinduet stenger på tirsdag. Sapara har et lite håp om at det kan ordne seg til da.

- Det er kort tid, men jeg synes Rosenborg skal forhandle med Besiktas. Jeg har snakket med Erik Hoftun og Nils Skutle. De sier de forstår meg, men at de ikke vil selge.

Verken daglig leder Nils Skutle eller sportslig leder Erik Hoftun i Rosenborg svarte på TV 2 Sportens henvendelser fredag kveld.

PS! Egentlig stenger overgangsvinduet ved midnatt 31. januar. Men siden det er en lørdag i år, har de fleste fotballforbundene utvidet vinduet. I England er for eksempel siste frist for overganger mandag klokken 1800 norsk tid.