Åge Hareide  (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)
Åge Hareide (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)

Sikler fortsatt etter Åge

...men Hareide nekter å bli direktør.

Molde/Ålesund(TV 2 Sporten): Åge Hareide topper Moldes ønskeliste når de skal ansette ny hovedtrener etter 2009-sesongen.

Romsdalsklubben har allerede forsøkt å sikre seg den tidligere landslagssjefen som sportsdirektør, men Hareide har sagt nei.

- Åge har gitt oss beskjed om at han hører hjemme på treningsfeltet og ikke som sportsdirektør. Dessuten er han opptatt som ekspertkommentator i NRK det neste halve året, sier administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen til TV 2 Sporten.

Men Jacobsen bekrefter at Hareide fortsatt holder døren åpen for å ta over som hovedtrener i MFK når Kjell Jonevrets kontrakt går ut etter sesongen 2009.

- Vi er jevnlig dialog med Åge, men det er mange hensyn som må tas. Ikke minst må vi høre hva Kjell Jonevret ønsker videre. Han har gjort en kjempejobb for oss. Vi regner med å avklare fremtiden til Jonevret i løpet av våren, sier Jacobsen.

Hareide har en sterk tilknytning til MFK. Sunnmøringen har spilt 153 kamper for klubben, i tillegg har han vært trenerassistent og hovedtrener i til sammen ti sesonger i perioden 1986-1999.