sjekking
sjekking

Slik får du draget på damene

Sjekkeguruen Jacob Løvstad avslører sine beste knep. Se video!

Jacob Løvstad har skrevet sjekkemanualen «Alfa» som han mener gir oppskriften på hvordan gutter uproblematisk kan kapre jenter. Se video ovenfor med Jacobs sjekketips!

Se også: Dette visste du ikke om porno

Overdriv

- Første skritt i sjekkekunsten er å skape oppmerksomhet. Det er viktig å overdrive stilen sin med klær og tilbehør for å skape en samtaleåpnere, sier Jacob til waschera.no.

I genser med glitrende rosa motiv, halskjede, naglearmbånd, kul klokke og pompøs ring går han foran med et godt eksempel.

Kyssing
Kyssing

Se også: Her er forskjellen på gutters og jenters orgasme

Kunsten å tiltrekke

Jacob mener mange gutter ikke vet at man med sjekking kan skape et så langvarig eller kortvarig forhold man selv ønsker.

- Gutter misforstår ofte at sjekking er å skape tiltrekning mellom det motsatte kjønn. Forføringskunstnere er de som er veldig flinke til å få jenter fort i sengs. Sjekkekunstnere er de som kan danne de forholdene de vil, slår sjekkekunstneren fast.

Tiltrekning handler ofte om en abstrakt «kjemi» mellom to personer, men i følge Løvstad kan man med enkle grep påvirke ditt sjekkeobjekt til å komme på bølgelengde med deg og skape en «kjemi» som i utgangspunktet ikke eksisterte.

- Ikke vær klengete. Vær en kul fyr, og vær litt mer avmålt slik at jentene må jage litt tilbake. Slik at det blir en flørting og sparring mellom deg og den du er interessert i, sier han.

sjekking2
sjekking2

Se også: Fem skritt til bedre sex

Bli en dyktig sjekker

Jacob mener man må bli en alfamann for å være en god sjekker. En alfamann er en mann med alfakvaliteter som det å være en sterk leder og en sterk mann.

- Det krever en god del trening. Gå ut å spre positiv energi og utstrål denne personligheten. Hvis du ser en dyktig sjekkekunstner så er det en person som går bort og starter en god interaksjon, forklarer den selvutnevnte sjekkekongen.

Når man har fått samtalen på gli er det viktig å skape nærhet. Man kan begynne med å tulle litt for å skape fysisk kontakt.

- Å kysse i nakken skaper nærhet fort, avslører sjekkeren.

Les også: Lær deg partytriksene

For å manne seg opp til å gå bort til en jente finnes det triks som selvhypnose og visualisering for å overvinne frykten. Dette kan du lære mer på kurs hos alfamannen Jacob. Allikevel er ofte det enkle det beste.

- Frykten og nervøsiteten er tilstede når man sjekker uansett. Hopp i det, avslutter Jacob.

Hva synes du om sjekking? Vet du om noen gode eller dårlige sjekketriks? Skriv i kommentarfeltet nedenfor!

Se også: Slik unngår du tidlig sædavgang

Se også: Slik finner du den perfekte kjæresten

Har du lyst å lære mer om sjekking kan du sjekke ut her.

(TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne sider).

Flere saker finner du på waschera.no.