Styles  (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
Styles (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Mowbray refser dommerne

- De vil bare være venner med de største stjernene, sier WBA-manageren.

Tony Mowbray irriterer seg fortsatt over at Paul Robinson ble sendt i dusjen fire minutter før pause mot Manchester United.

Selv om det røde kortet ble trukket tilbake i ettertid mener Mowbray at Premier League-dommerne favoriserer de store lagene og de store stjernene.

- De er nesten som om dommerne vil bli venner med de beste spillerne. Vi hadde Rob Styles mot Chelsea, og det var hele tiden «Frank (Lampard) ditt og Frank datt», sier Mowbray.

WBA-manageren mener laget hans blir bortdømt uansett. I cupene hjelper dommerne de mindre lagene, hevder Mowbray.

- Jeg håper ikke det er jeg som er paranoid. Av og til føler jeg at dommerne, som i Peterborough-kampen (FA-cupen), favoriserer klubbene som ligger under oss på rangstigen. De hjelper dem på vei. Da skulle man tro at det ville fungere på samme måte når vi spiller mot Manchester United, men det gjør det ikke. Jeg føler at dommerne er litt redde for de store stjernene, sier Mowbray.

West Bromwich pådro seg seks gule kort mot Manchester United. Mange av dem i ren frustrasjon over dømmingen.

- Jeg synes herr Styles hadde en skuffende kamp. Det hadde vært interessant om vi kunne klaget på de gule kortene, og se hvor mange av dem som hadde blitt omgjort. Det virker for meg som om han bare letet etter noen som ikke hadde fått gult, sier Mowbray.