Hudson er god venn med eksen

Kate Hudson sier i et ferskt intervju at hun nyter singellivet og er på god fot med eksen.

Den blonde filmskjønnheten Kate Hudson har hatt høyt profilerte forhold, blant annet med rockeprofilen Chris Robinson og skuespilleren Owen Wilson.

Men for tiden er hun fri og frank og i et intervju med magasinet InStyle forteller hun at hun trives med sin nye status.

– Jeg liker å være singel for jeg har egentlig aldri vært det... Jeg liker å være i et forhold, så jeg føler meg nok på mitt beste når jeg er i et varig forhold. Men dette er første gang jeg har tatt et steg tilbake og fått et nytt perspektiv. Jeg har tatt et bevisst valg og vil forsøke å være singel så lenge som mulig, framholder hun.

Hun har den fire år gamle sønnen Ryder med Robinson, og sier: – Å være eneforelder kan være vanskelig, men jeg føler ikke at jeg er det. Chris og jeg samarbeider, det er all reisingen som er vanskelig. Chris er på turné og jeg hadde et travelt år i fjor, så jeg skal ta det roligere i 2009. Jeg vil ha med meg hver minste ting Ryder gjør.

Hun forteller også at hun har et godt forhold til eksmannen. – Vi snakker sammen hele tiden og har vår sønns beste i tankene begge to, slår hun fast. (©NTB)