Premier League
Premier League

Sjekk dagens oddstips

Spiller til tre blank fra en variert fredagsmeny.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 30. januar, frist kl. 17.55:
4 Rot-Weiss Oberhausen - Koblenz H 2,00
18 Metz - Amiens H 1,50

Totalodds: 3,00

Undervurdert vertskap
2. Bundesliga. Oberhausen avsluttet første halvdel av sesongen med en sterk seier over Mainz i midten av desember. Førstekeeper Semmler mangler, ellers kun noen fravær av mindre betydning.

Koblenz ligger utsatt til tredje sist. Der hadde de også ligget uten de tre minuspoengene. Pinlig 0-1-tap hjemme for Ingolstadt i siste kamp før ferien, kun én seier på de ni foregående. Lomic (f) er suspendert og Bender (m) ute med skade.

To lag som trives klart best på eget gress møtes. Gjestene har kun to poeng på åtte bortekamper. To blank for et nytt nederlag kan forsøkes.

Stoler på opprykksfavoritten
Ligue 2. Metz var på stø kurs mot direkte retur til det gjeveste selskap i høst, men dabbet av frem mot juleferien. Flott start på det nye året med to seirer og syv nettkjenninger. Hjemmepublikummet fikk et lykkelig gjensyn med rutinerte Jestrovic (a), som ble matchvinner kvarteret før slutt i sin andre debut for klubben. Få fravær i troppen.

Gjestene har hjemmeseier og bortetap på denne siden av nyttår. 1-4-5 totalt på fremmed gress. Levrat (m) er ikke med etter skaden han pådro seg sist, ellers ingen store problemer.

Metz er på gang igjen, og bør ta en grei seier mot ordinære Amiens. Hjemmeseieren spilles på en vrien dag.

Vurdert av Magnus Wattne