Lover kamp om plass i RBK-styret

Det brygger opp til drakamp når Rosenborg skal avholde årsmøte.

Trondheim (TV 2 Sporten): Rosenborgs nestleder, Thorbjørn Aass, fikk ingen begrunnelse fra valgkomiteen om hvorfor han ikke er ønsket med videre. Nå lover han kamp om en plass i styret.

Rosenborg skal velge nytt styre under klubbens årsmøte 26. februar og valgkomiteens innstilling ble gjort kjent i dag. Der er det ikke funnet plass til tre av dagens styremedlemmer. Nestleder Thorbjørn Aass skjønte ingenting da han ble vraket av komiteen.

- Meget skuffet
- Jeg varslet tidlig om at jeg ønsket å ta en ny periode i styret men i går kveld fikk jeg en telefon fra valgkomiteen om at jeg ikke fikk fornyet tillit. Da ble jeg meget skuffet, sier Aass til TV 2 Sporten.

Hvilken forklaring fikk du fra komiteen?

- Ingen. De sa bare at de ville ha nye inn i styret.

Den tidligere toppdommeren har sittet i klubbens styre som nestleder de to siste årene og mener selv han har gjort en god jobb for klubben. Derfor akter han å stille som benkekandidat under årsmøtet.

- Jeg har vært en kritisk røst i styret og mener det skal være rom for det i en klubb som RBK, sier Aass.

- Stiller du som benkekandidat på årsmøtet?

- Ja, det gjør jeg. Om det blir som nestleder eller vanlig styremedlem er ikke så viktig for meg. Det som er viktig er at jeg fortsatt har noe å bidra med, sier Aass til TV 2 Sporten.