Sons of Anarchy
Sons of Anarchy

Mye å glede seg til

Endelig er det klart for en ny sesong av "American Idol". I tillegg har vi premiere på to helt nye serier: Sarah Silvermans komiserie og den kritikkerroste serien "Sons Of Anarchy".

"American Idol" - sesongpremiere onsdag 11. februar kl. 20:00.
Et av verdens mest populære tv-show, "American Idol" er tilbake med sin åttende sesong. Forventningene er høye og dommerne har fått forsterkninger med en fjerde person, Kara DioGuardi.

American Idol 2009, ses 8, Kara DioGuardi
American Idol 2009, ses 8, Kara DioGuardi

Den nye dommeren, Kara DioGuardi, er en av bransjens mest ettertraktede låtskrivere og produsenter. Hun har medvirket på over 39 album og skrevet sanger for mange kjente amerikanske artister: Grammy-nominerte artister som Kelly Clarkson, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Celine Dion og mange flere.

"Sarah Silverman" - premiere onsdag 18. februar kl. 22:20.
Bli med inn i Sarah Silvermans unike verden, og møt en av Amerikas morsomste og mest kontroversielle kvinner.

Sarah Silverman
Sarah Silverman

Serien, som har vært en av Comedy Centrals største seer- og kritikersuksesser det siste året, følger Silverman gjennom hverdagen sammen med bl.a. søsteren (spilt av Silvermans egen søster), og hennes to homofile bestevenner.

Humoren i serien dreier seg i stor grad rundt Silvermans noe unike perspektiv på verden og livet. Silvermans karakter har ikke den minste omtanke for noen andre enn seg selv. Hun er en uvitende, sexfiksert og fordomsfull narsissist som leverer hysteriske, ukorrekte obskøniteter med barnslig oppriktighet og glede.

"Sons Of Anarchy" - premiere onsdag 18. februar kl. 21:30.
En mørk og actionfylt dramaserie om en forbrytersk motorsykkelgjeng fra California. Gjengens viktigste inntektskilde kommer fra våpen- og menneskesmuglig. Medlemmene jobber hardt for å opprettholde og beskytte gjengens livsstil mot krefter som truer utenfra; småbyens fordommer, rivaliserende gjenger og ikke minst politiet.

Sons of Anarchy
Sons of Anarchy