DREPT AV FAR:  Dette bildet viser den avdøde familien Lupoe fra Los Angeles. Bildet er hentet fra faren i familien sin facebook profil. (Foto: Scanpix)
DREPT AV FAR: Dette bildet viser den avdøde familien Lupoe fra Los Angeles. Bildet er hentet fra faren i familien sin facebook profil. (Foto: Scanpix)

Meldte fra om familiedrap via faks

Familiefaren drepte kona og de fem barna før han varslet en tv-stasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Familien (bildet) på syv fra Los Angeles, ble drept tirsdag. Synet som møtte politiet, da de fant likene, blir beskrevet som et av de verste politiet har sett. En familiefar skal ha skutt og drept sin kone og deres fem barn, før han til slutt tok sitt eget liv.

Det var en lokal tv-stasjon som varslet politiet om hendelsen etter at de mottok en faks fra familiefaren hvor han truet med å drepe hele familien. Da politiet kom fram til åstedet var det for sent.

Les også: Drepte sine fem barn

Bilder fra Facebook

Nå er det blitt frigitt bilder av den avdøde familien. Bildene er hentet fra Ervin Antonio Lupoes Facebook-profil. Politiet mener han tok livet av sin egen familie før han skjøt seg selv.

Bildene viser parets fem barn: Brittney nede til venstre, tvillingjentene Jaszmin og Jassely i midten nede og tvillingene Benjamin og Christian til høyre. Moren, Ana, er plassert i midten oppe.

TO TVILLINGPAR: Familien på syv består av to tvillingpar. Både guttene til høyre, jentene i midten av bildet er tvillinger. (Foto: Scanpix)
TO TVILLINGPAR: Familien på syv består av to tvillingpar. Både guttene til høyre, jentene i midten av bildet er tvillinger. (Foto: Scanpix)

Legger skylden på arbeidsgiver

I forbindelse med drapene skrev Lupoe et to siders langt brev. Dette ble fakset til en lokal tv-stasjon i Los Angeles, før Lupoe selv begikk selvmord. I brevet legger familiefaren skylden for drapene på sin tidligere arbeidsgiver.

Både han og konen skal begge ha mistet jobbene sine. Årsaken til oppsigelsene skal være tjenesteforsømmelse og derfor ikke en konsekvens av økonomiske nedskjæringer.

SØSKENFLOKK PÅ FEM: Dette bildet viser barna i familien Lupoe  (Foto: Scanpix)
SØSKENFLOKK PÅ FEM: Dette bildet viser barna i familien Lupoe (Foto: Scanpix)

I brevet skriver Lupoe at han og konen ville føle det bedre hvis de tok sine egne liv. I tillegg beskylder han sjefen for å ha oppmuntret han til det, noe sjefen selv benekter. I brevet skriver Lupoe at han heller ikke skjønner hvorfor de skulle overlate barna til noen andre.

Tv-stasjonen som mottok brevet ringte straks til politiet, men da politiet kom hjem til familien, var tragedien allerede et faktum.