Marit Breivik, Thorir Hergeirsson  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Marit Breivik, Thorir Hergeirsson (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Innstilt som RBK-styremedlem

Marit Breivik er av valgkomiteen innstilt som ett av de nye styremedlemmene i Rosenborg.

- Det er flere grunner til at jeg har sagt at jeg ønsker å bidra. Rosenborg er en spennende og interessant klubb som jeg har fulgt lenge. Og forholdet til klubben har blitt enda sterkere etter at jeg flyttet fra Trondheim, sier Marit Breivik til RBK.no.

Breivik, som på mandag ga seg som landslagstrener for det norske kvinnelandslaget, er ett av flere kjente navn som er innstilt som styremedlemmer i Rosenborg. Foruten Breivik er Otto Ulseth innstilt som nytt styremedlem, mens Christer Basma trolig blir varamedlem.

- Valgkomiteen har foretatt en vurdering av Rosenborgs organisasjon. Vi har sett på rollefordeling, beslutningsstruktur og kompetanse som grunnlag for vår innstilling til årsmøtet, sier valgkomiteens leder Jørgen Sørlie til RBK.no.

Sørlie sier at valgkomiteen har sett etter medlemmer med ulik kompentanse.

- Vi ønsket en person med bred erfaring i fra toppidretten, og det har vi funnet i Marit Breivik. Vi ville også ha en person med erfaring fra trenergjerningen og en person med relativ fersk fotballerfaring. Det har vi funnet i Otto Ulseth og Christer Basma, sier Sørlie.