jenterferdig
jenterferdig

Lag en perfekt jentekveld

Har du planer om å tilbringe helga hjemme? Få de beste tipsene her.

Bytt klær med hverandre.

Be alle venninnene dine hjem til deg, og spør om de kan ta med seg klær de ikke bruker lenger. Spre klærne utover gulvet, og bytt i vei. På den måten får man tatt en skikkelig «ryddings» i klesskapet i tillegg til å skaffe seg «nye» plagg uten å betale en krone.

Godt for miljøet, godt for deg. For en skikkelig god avslutning på det hele kan dere sette dere på gulvet, spise uhorvelige mengder av favorittisen imens dere fornøyd speider utover den «nye» garderoben.

NAM: Is er kjempe godt etter timesvis av klesprøving.
NAM: Is er kjempe godt etter timesvis av klesprøving.
Dra frem gamle spill

Puss støvet av de gamle brettspillene fra barndommen og arranger en skikkelig spillkveld. Trål gjennom favorittspillene til verdens beste sjokoladekake, som dere har laget tidligere på kvelden. En kjempemorsom aktivitet som får frem gode minner.

Lag drinker

Gode drinker kan lages både med og UTEN alkohol. Sats på en edruelig helg med gode venninner. Les på internett og bli enige om hva dere vil lage. Kjøp inn det som trengs og sett i gang. Bruk pynt som paraplyer og fersk frukt som siste «finish». Plugg inn blenderen og skål i vei med friske drinker denne helga.

Spa behandling

Dra til den lokale svømmehallen, ta på dere badedrakten og svøm noen lengder i bassenget. Sitt deretter en halvtime i badstuen og fortell hverandre morsomme historier fra uken som har gått. Dra hjem spis snop og legg ansiktsmasker og lakk neglene på hverandre. Hør på favorittmusikken deres kjempehøyt og syng og dans med. En morsom måte å være aktiv på.

Finn flere godbiter på waschera.no