Benitez  (Foto: Magi Haroun/EPA)
Benitez (Foto: Magi Haroun/EPA)

- Vi er veldig skuffet

Sju av Liverpools siste ti Premier League-kamper har endt uavgjort. Rafael Benitez liker ikke utviklingen.

Wigan - Liverpool 1-1

Som mot Everton ga Liverpool vekk ledelsen like før slutt. Mido scoret sikkert fra straffemerket etter at Lucas på klønete vis taklet Jason Koumas innenfor 16-meteren.

- Vi er veldig skuffet, fordi vi tapte to poeng. Vi var mye bedre i første omgang, og hadde kontroll på kampen, men vi klarte ikke å avgjøre den. Det var problemet, uttalte Benitez til Sky Sports etter kampen.

Byttet ut stjernene
Benitez var fornøyd med første omgang. Etter pause sviktet rødtrøyene nok en gang. Liverpool har tilsynelatende mistet evnen til å «drepe» kampene sine. Det ble ikke bedre av at Benitez hadde byttet ut Steven gerrard og Fernando Torres da kampen gikk inn i sluttfasen.

- Jeg snakket med spillerne om hva de skulle foreta seg ute på banen, men det er alltid ting du ikke kan kontrollere i kamper som dette. Spillerne var på ingen måte nervøse. De jobbet hardt og spilte bra før pause. Men ting endret seg etter pause. Det var en tullete andreomgang, og når det blir en tullete kamp klarer du ikke å kontrollere ting. Våre tre siste kamper har hatt noen fellesnevnere som jeg ikke liker, sier spanjolen.

- Kan slå hvem som helst
Poengtapet gjør at Liverpool ligger to poeng bak Manchester United - med en kamp mer spilt. Likevel vil ikke Benitez grave seg ned.

- Når du topper tabellen vet du at hver kamp er viktig. Du må bare være skuffet når du taper to poeng. Men vi har en viktig kamp på søndag. Klarer vi å spille som vi gjorde i første omgang i kveld i en hel kamp, kan vi slå hvem som helst.