Henrik Spets, Vålerenga (ishockey) (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Henrik Spets, Vålerenga (ishockey) (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Spill VIF på oddsen

Barcelona og Vålerenga på dagens spillforslag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 29. januar, frist kl. 18:25:
83 Vålerenga - Lillehammer IK (0-1) H 1,65
107 Barcelona - Espanyol (0-1) H 1,63

Totalodds: 2,69


Jakter tabelltopp
Get-liga. VIF nøyde seg med 5-0 over fortapte Furuset i helgen. Sterke 6-2 i toppkampen mot Stjernen nest sist. Motivasjonen er på topp med ett poeng opp til Sparta på tabelltopp. Stadig noen fravær, Evans og Nervik trøbler med skader de pådro seg i Stjernen-matchen.

Lillehammer ble flere nummer for små for Sparta sist. Foruten møter med bunnlagene har det gått trått på denne siden av nyttår. Få fravær, men flere nøkkelspillere er ute av form, spesielt offensivt.

Gjestene har noen knepne tap på samvittigheten, mens VIF nesten utelukkende har seirer med klar margin. 6-2 og 6-3 i de to foregående mellom lagene på Jordal. Her venter trolig nok en klar hjemmeseier.

Soleklar hjemmeseier
Copa del Rey, kvartfinale. Retur etter 0-0 forrige uke. Barca sparte flere faste i den kampen. Lørdag ble serieledelsen trygget ytterligere da Numancia ble slått og konkurrentene tapte. Tilnærmet skadefri tropp, men Guardiola gjør noen endringer på laget. Sylvinho (f) og Caceres (f) får sjansen. Messi og Henry på topp fra start.

Espanyol var det minst dårlige laget i 1-1-kampen mot Valladolid søndag. Rekken av seriekamper uten seier har dermed nådd 11. Ifølge den spanske avisen Marca, blir den urutinerte duoen Torrejon og D. Garcia kjørt inn i backfireren for anledningen. de la Pena (m) og Tamudo (a) er fortsatt på skadelisten.

Barca setter trolig lillebror på plass i jakten på edelt metall. Vinner med få unntak med klar margin på eget gress og 1,63 er godkjent betaling.

Vurdert av Magnus Wattne