Christiansen (Foto: NIKOLA SOLIC/REUTERS)
Christiansen (Foto: NIKOLA SOLIC/REUTERS)

- Ingen ler av Christiansens vitser

Danskenes playmaker Jesper Jensen begynner å bli lei av romkameraten sin.

Se Danmark - Frankrike på TV 2 Zebra fredag kl. 17.30

Det er bare hygge og idyll på danskenes VM-hotell, bortsett fra på rommet til Lars Christiansen og Jesper Jensen. Jensen begynner å bli mektig lei av Cristiansens dårlige vitser.

- Vitsene er faktisk ganske gode, men problemet er at vi har hørt dem 500 ganger. Niklas Landin (debutant) synes de var gode til å begynne med, men nå synes heller ikke han at de er morsomme, forteller Jensen til dansk tv 2.

- Han har aldri noe fornuftig å si, så han er nødt til å prøve å være morsom. Han ler høyt av sine egne vitser, men han er den eneste, sier Jensen.

Christiansen har spilt i Flensburg-Handewitt siden 1996. Årene i utlandet har gjort at han ikke lenger har et sunt forhold til penger, forteller Jensen.

- Hver gang vi andre snakker om beløp, så spør han på en arrogant måte om det er i euro. Det er en av hans klassikere. Uansett hvilket beløp vi nevner så spøker han med at vi kan låne det av ham. Pengene hans ligger i strømpene og i askebegeret i bilen, sier Jensen.

Christiansen gjør også narr av Jensens hudfarge.

- Jeg får ofte høre at jeg ikke er like latino-farget i huden som ham. Når vi ligger under dynen på rommet så ber han meg om å bevege meg slik at han kan se forskjellen på det hvite sengetøyet og meg, sier Jensen.