Arsene Wenger  (Foto: Jon Super/AP)
Arsene Wenger (Foto: Jon Super/AP)

- Ikke avskriv Aston Villa eller Everton

Arsène Wenger mener kampen om Premier League-tittelen er vidåpen.

Følg Everton - Arsenal direkte i vårt livesenter fra kl. 21.00

Onsdag møtes Everton og Arsenal til dyst på Goodison Park. Lagene ligger som nummer fem og seks på den rekordjevne Premier League-tabellen.

Arsenal-manager Arsène Wenger tror Everton fremdeles har muligheten til å gå helt til topps i Premier League.

- Det er fremdeles fem eller seks lag som kan vinne tittelen. Ikke avskriv Aston Villa eller Everton. Det er jevnere enn folk tror, sier Wenger til The Sun.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Everton har imidlertid hele 14 poeng opp til serieleder Manchester United.

Kan Everton eller Aston Villa gå helt til topps? Si din mening i kommentarfeltet under!

Ingenting avgjort
Utsagnet betyr også at Wenger snur på flisa i forhold til Aston Villa. I slutten av desember hevdet han at Villa ikke har noen mulighet til å vinne tittelen.

- Når det er 16 kamper igjen og vi bare er fire poeng bak tredjeplassen kan du ikke si at plasseringene allerede er avgjort, påpeker Wenger.

- Hvorfor tror alle at Chelsea og Liverpool er garantert en plass i Mesterligaen neste sesong? Jeg forstår ikke det, sier franskmannen, før han slår fast at formesterke Manchester United også er langt unna en garantert serietriumf.

- Ikke en gang Manchester United kan være helt sikre. Alle sier de er favoritter, men de vinner ikke 4-0 eller 5-0 hver uke, sier Wenger.

- Gir ikke opp
Han innser at Arsenals gullmuligheter er små, men nekter å gi opp med det første.

- Jeg tror på laget mitt og jeg tror vi har potensialet til å klare det. Først må vi ta igjen Uniteds forsprang. Jeg lover at vi ikke kommer til å gi opp.