Macca sier litt mer om Mills

Gradvis siver det litt mer ut av den hittil så tause Paul McCartney om ekteskapet med Heather Mills, som endte i en stygg skilsmisse i 2006.

Det er i forbindelse med et intervju i anledning sin nye skive at Macca tar bladet litt fra munnen. Han sier at følelsene hans rundt bruddet innvirket på opptakene av hans nye album «Electric Arguments», som han gir ut som del av bandprosjektet The Fireman.

– Kjærlighet og lys nevnes mye på platen. Deler av den er mørk og balanserer på kanten. Det kan være fordi jeg har vært gjennom et mørkt sted. Jeg er en mann som trenger kjærlighet. Enhver mann trenger kjærlighet, menn liker romanser. Jeg gjør det iallfall, sier McCartney i intervjuet med amerikansk radio, melder The Sun.

– Ting blir ikke alltid som man håper, men jeg liker tanken på å bevare verdigheten. Jeg tror ikke det hjelper å snakke ut hele tiden, sier McCartney videre, et tydelig spark til sin tidligere kone, som beskyldte ham for å være både en voldelig ektemann og en fyllik.

I dag har Paul McCartney funnet kjærligheten i den rike amerikanske sosietetskvinnen Nancy Shevell. I intervjuet avsannet han for øvrig tidligere skriverier om at han hadde et godt øye til både Renée Zellweger og Christie Brinkley som «bare rykter». (©NTB)