Sir Alex Ferguson  (Foto: Jon Super/AP)
Sir Alex Ferguson (Foto: Jon Super/AP)

Sir Alex hyller rekordlaget

- De har vært fantastiske i denne perioden, sier United-manageren.

Manchester United satte tirsdag Premier League-rekord da klubben holdt nullen for ellevte kamp på rad da West Brom ble knust 5-0.

- Jeg er stolt av spillerne. De har vært fantastiske i denne perioden, sier United-manager Sir Alex Ferguson ifølge BBC.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Samtidig som United slo Chelseas rekord i antall kamper på rad uten baklengsmål slo Edwin van der Sar rekorden til Chelsea-keeper Petr Cech.

Cechs gamle rekord lød på 1024 minutter uten baklengs, mens van der Sars nye rekord nå er på 1032 minutter. Om United fortsetter sitt solide forsvarsspill kan den rekorden forlenges betraktelig.

- Vi er kjempefornøyd med rekorden fordi vi har ikke en gang hatt et fast forsvar på grunn av skadde spillere og andre som har gått inn og ut, sier van der Sar.

Han og Nemanja Vidic er de eneste som har vært på banen i alle de elleve kampene, og den nederlandske keeperveteranen får skryt fra sjefen sjøl.

- Edwin van der Sar har hatt en fantastisk karriere, men han var virkelig fornøyd med å få denne rekorden. Du ser på han at det som har skjedd virkelig har gjort han oppspilt, sier Sir Alex Ferguson.