Nash storspilte for Blue Jackets

Rick Nash senket Detroit Red Wings på egen hånd i NHL tirsdag.

Rick Nash  (Foto: PAUL DARROW/REUTERS / SCANPIX)
Rick Nash (Foto: PAUL DARROW/REUTERS / SCANPIX)

Columbus Blue Jackets-stjernen Rick Nash senket Detroit Red Wings på egen hånd i NHL tirsdag. Nash scoret hat-trick da Ole-Kristian Tollefsens lag vant 3-2 etter forlengning.

Tollefsen fikk 12.19 minutter på isen i den første kampen siden allstarpausen. Nordmannen markerte seg med to taklinger, men ga også vekk pucken en gang. Han var ikke på isen ved noen av scoringene.

Marian Hossa ga Detroit ledelsen i første periode, men Nash utlignet midtveis i annen periode. Like etter sendte Brett Lebda Detroit Red Wings i føringen igjen, før Nash svarte få minutter senere.

Kampen gikk til «sudden death», og etter 3.27 minutter av forlengningen satte Nash inn sitt og Blue Jackets' tredje mål for kvelden. (©NTB)

Ole-Kristian Tollefsen  (Foto: BRUCE BENNETT/AFP)
Ole-Kristian Tollefsen (Foto: BRUCE BENNETT/AFP)