Keita (Mallorca), Juanito (Betis) (Foto: JAIME REINA/AFP)
Keita (Mallorca), Juanito (Betis) (Foto: JAIME REINA/AFP)

Sats på disse lagene

Serie A og spansk cup på onsdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 28. januar, frist kl. 20:25:
21 Fiorentina - Napoli H 1,70
64 Real Betis - Mallorca H 1,65

Totalodds: 2,81

Fine forutsetninger
Serie A. Fiorentina kommer fra tre strake tap, og har tapt terreng i kampen om Champions League-plass. Det har imidlertid vært en god porsjon utur med i bildet. Feilaktige dommeravgjørelser har gått i mot, og de har ikke hatt marginene med seg. I 0-1-tapet borte mot Juventus sist fikk Gilardino underkjent et kurant mål, og de hadde fortjent poeng. Mutu (a) er fortsatt ute, mens Comotto (f) er tilbake fra karantene.

Napoli viste de fleste tegn på et formmessig nedadgående lag i 0-3-tapet hjemme mot Roma sist. Riktignok fikk også de underkjent et kurant mål, men ellers var det en svak forestilling og Roma hadde god kontroll. Det var sesongens første hjemmetap, og borte har det gått tungt hele sesongen. Sentrale Marek Hamsik (m) er fortsatt suspendert, og nå får han følge av Contini (f) og Gargano (m).

Fiorentina har fine forutsetninger her for tre viktige poeng mot et svekket og formsvakt Napoli.

Opplagt hjemmeseier
Copa del Rey. Retur i kvartfinalen etter 1-0 til Mallorca for en uke siden. Real Betis tapte med samme resultat for Recreativo i en jevn og tett kamp søndag. Sesongen har ikke svart til forventningene etter hyppig bruk av sjekkheftet i sommer, så cupsuksess står trolig høyt i kurs. Capi (m) og Pavone (a) mangler, i tillegg har et par spillere vært ute med skader hele sesongen.

Mallorca gjorde også store endringer i stallen i sommer, men i motsetning til hos vertene forsvant klassespillerne ut og pengene inn. Etter en meget tung periode i Primera, ble det en skikkelig opptur med 3-1-seier over Valencia i helgen. Keeper Moya er på vei tilbake, men denne kampen kommer for tidlig. Troppen som er tatt ut er den sterkeste tilgjengelig. Den kommende skjebnekampen mot Osasuna i ligaen kan likevel spille en rolle for hvem som spiller fra start og hvor lenge. Ayoze (f) og Ramis (f) er ute med skader, det samme er matchvinneren fra forrige uke, Keita Otchico (a).

For Mallorca er ettmålstap med bortescoring like mye verdt som seier eller uavgjort. Real Betis bør uansett vise seg som det bedre laget. Hjemmeseieren spilles.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne