a Xbox360 GB
a Xbox360 GB

Gears of War the Movie

Marcus Fenix og kompaniet inntar en kinosal nær deg

Det er skaperen av Underworld filmene, Len Wiseman , som skal bringe den blodige historien om menneskets kamp mot de onde Locust til kinoskjermen. Manuset skrives sammen med Chris Morgan som står bak manuset til storfilmer som Wanted og The Fast and the Furious .

Tilfeldigheter

Len er ingen gamer, men sier han ble trukket mot prosjektet etter å ha jobbet med Live Free or Die Hard . Der måtte han plukke ut et videospill som skulle gå i bakgrunnen på en scene, ut av en haug å velge mellom plukket han Gears of Wars. fordi det rett og slett så kulest ut. Nysgjerrigheten var pirret såpass at han gikk ut og kjøpte en X-Box for å kunne undersøke hva spillet handlet om. Len må tydeligvis hatt det veldig gøy, for nå blir det film av det episke spillet.

Hardcore Ringenes Herre

«Det vil bli mye mer science fiction fokusert fremfor monster fokusering, siden jeg alltid har vært mer sci-fi action fan enn grøsser fan. Håpet er at de ønsker å lage tre filmer ut av dette sånn at man får dekket alle aspekter. Litt som Ringenes Herre , bare hardere. »

gears of war
gears of war

Gears of War 2 er regnet som et av de bedre spillene på X-Box, så forventningene til en film er høye og fallhøyden like så, men jeg tror alle puster lettet ut over at rettighetene hvertfall ikke gikk til Uwe Boll .

Filmen er på IMDB foreløpig klassifisert som i pre production.

Kilde: Bloody Disgusting

Her er en trailer fra Gears of War 2. Allerede et ganske filmatisk spill.