Stian Vatne  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Stian Vatne (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
ZADAR, KROATIA 20090124: Norges Stian Vatne under lørdagens kamp mot Makedonia under håndball VM i Kroatia. Foto Gorm Kallestad / SCANPIX
ZADAR, KROATIA 20090124: Norges Stian Vatne under lørdagens kamp mot Makedonia under håndball VM i Kroatia. Foto Gorm Kallestad / SCANPIX

Har allerede spilt VM-semifinale

En av de norske spillerne har allerede spilt en semifinale i et VM-sluttspill.

Zadar (TV 2 Sporten): For de fleste av de norske spillerne høres semifinale i VM ut som en fjern drøm som nå kanskje kan bli virkelig.

Men dersom resultatene i kveld skal gå riktig vei for Norge, er det en spiller som da er klar for sin andre VM-semifinale.

Se Norge - Polen direkte på TV 2 eller i vårt liversenter fra klokken 20.15

Stian Vatne var sentral da Norge i 1995 endte på fjerdeplass i U-VM i Argentina.

- Det er jo lenge siden da. Men da hadde vi også en veldig god følelse og ting gikk av seg selv. Nå tapte vi riktignok både semi- og bronsefinale, men det er ikke så mange norske lag som har klart det vi klarte med 74-årgangen, smiler forsvarskjempen fra Molde.

Et norsk lag med blant andre Frode Hagen, Jan Thomas Lauritzen, Stian Tønnesen, Vidar Gjesdal og Vatne, måtte bite i parketten for Russland i semifinalen og Portugal i kampen om bronsemedaljene.

- Det viser at alt er mulig. Men det er veldig små marginer, advarer Vatne.

For med dansk seier over et skadeskutt tysk lag, og norsk triumf mot Polen, vil Norge være i en historisk semifinale i VM.