Kevin Doyle (Foto: Leon Neal/AFP)
Kevin Doyle (Foto: Leon Neal/AFP)

Pengene settes på Madejski

Toppoppgjør i Championship på tirsdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 27. januar, frist kl. 20.45:
60 Yeovil-Huddersfield B 2,15
97 Reading-Wolverhampton H 1,90

Totalodds: 4,09

Redusert vertskap
League One. Yeovil fikk et pusterom med tanke på bunnstriden etter 1-0-seieren over Southend sist. Tok ledelsen tidlig i den kampen, og en opplagt Wagenaar i målet bidro sterkt til at det ble hjemtur med alle poengene. En utvisning i begynnelsen av andreomgang gjorde heller ikke jobben lettere. Rutinerte Warne (m) mister trolig denne kampen etter skaden han fikk. Peltier (m) er også tvilsom. Både Skiverton (f) og Downes (a) soner karantene, fra før er Roberts (m) uaktuell med skade.

Huddersfield spilte bra og ledet to ganger i lørdagens bortemøte med suverene Leicester. Tabber på dødball imot sørget likevel for at det ble 2-4-tap til slutt. På de åtte foregående ble det 5-2-1, kun tapt for hjemmesterke Carlisle. Savner suspenderte Roberts (m), men hele tre nykommere er debutklare.

Huddersfield er omtrent like gode borte som hjemme. Mot et redusert vertskap skal muligheten for å komme tilbake på vinnersporet være god. Vi slår til på 2,15.

Hjemmeseier i toppoppgjøret
Championship. Reading hadde spillefri i helgen, og kunne lade opp til dette toppoppgjøret i ro og mak. Hjemme på Madejski får de fleste unngjelde. De er seriens beste hjemmelag med sterke 11-2-1 og 36-8. Slår de serieleder Wolves her er de kun to poeng bak. Rosenior (f) er suspendert, mens Bikey (f) er skadet. Ellers ser det greit ut med Steve Coppels mannskap.

Wolverhampton røk ut av FA-cupen etter 1-2-tap hjemme mot Middlesbrough lørdag. I serien har de hanglet mye i det siste, uten at det har fått konsekvenser da opponentene også har feilet. Dermed har de fortsatt en fem poengs luke til dagens motstander foran dette toppoppgjøret. Manager Mick McCarthy sparte noen spillere i FA-cupen i helgen, og er tilbake med sitt beste disponible mannskap her.

Reading er sterke hjemme på Madejski, og er ute etter å kutte luken til serielederen her. Vi tror på en ny hjemmeseier til Steve Coppels mannskap til akseptable 1,90.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne