Nordmann vant jackpot på 10 millioner

En finnmarking fikk mandag en telefon han aldri glemmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kampanjesjef Kjell Hanssen i nettspillselskapet Unibet ringte tidlig mandag ettermiddag for å gratulere han med hovedgevinsten som er Unibets største utbetaling gjennom tidene.

Den 43 år gamle finnmarkingen vant jackpot på et nettspill som hadde samlet seg opp gjennom lang tid. Gevinsten ble på hele 1,1 millioner euro eller 9,9 millioner kroner.

- Han var helt skjelven da jeg ringte. Han viste ikke om ha skulle sette seg ned eller gå seg en tur, sier Hanssen til tv2nyhetene.no

Turde ikke slippe jubelen løs

Mannen hadde sjekket saldoen tidligere på dagen, men turde ikke helt slippe jubelen løs før han fikk telefonen fra Unibet

Han hadde et par tusen kroner på nettkontoen, da før han tidligere i dag spilte på en automaten. Da han fikk fem like, viste saldoen plutselig 9,9 millioner kroner.

- Det var helt ubeskrivelig! Tenke seg at den plutselig dukket opp... Jeg var så totalt uforberedt på det hele, men enset ikke hva som hadde skjedd før jeg måtte sjekke, dobbeltsjekke og trippelsjekke saldoen som lyste foran meg, forteller storvinneren på telefon ifølge Unibet.

Nordmenn får de største utbetalingene

Forrige rekordutbetaling gikk til en bergenser, som i april i fjor vant 5.5 millioner kroner på et av Unibets nettspill.

- Ekstra moro er det selvsagt at en norsk kunde vant jackpoten, men det gleder oss enda mer at det er denne kunden som har vært aktiv kunde hos oss helt siden 2002.

Norge har totalt 150.000 registrerte spillere av i alt tre millioner kunder.