Kalu Uche (Almeria), Daniel Jarque (Espanyol) (Foto: ALBERTO ESTEVEZ/EPA)
Kalu Uche (Almeria), Daniel Jarque (Espanyol) (Foto: ALBERTO ESTEVEZ/EPA)

Hjemmeodds i toppklasse

Athletic Bilbao sparer flere nøkkelspillere i dagens vriene bortekamp.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 25. januar, frist kl. 14.55:
23 Genoa-Catania (0-1) H 2,35
27 Palermo-Udinese H 1,80

Totalodds: 4,23

Spillforslag 25. januar, frist kl. 16.55:
65 Almería - Athletic Bilbao H 2,20 (S)

Totalodds: 2,20

Toppscoreren er tilbake
Genoa fortsetter å imponere denne sesongen. 2-0-seieren borte mot Lecce sist førte dem opp på en smått sensasjonell Champions League-plass. Hjemme har de vært solide, og er ubeseiret på ni kamper. Til dette oppgjøret er deres store stjerne og toppscorer , argentinske Diego Milito tilbake etter å ha stått over de fire siste kampene. Juric (m) er suspendert, mens Bocchetti (f) er tilbake fra karantene. Ellers ingen nye problemer med mannskapet for boss Gasperini.

Catania tapte 1-2 hjemme for Bologna sist. Borte har det gått tungt hele sesongen, med 0-3-6 og kun 4 mål. Boss Walter Zenga klarte heller ikke sist å tøyle sin frustrasjon, og må se denne fra tribunen. Izco (m) er suspendert, mens Baiocco (m) er tilbake fra karantene.

Genoa imponerer og har gjort Stadio Luigi Ferraris til et fort denne sesongen. Med toppscorer Milito tilbake, tror vi bortesvake Catania får det tøft. Vi spiller H med 0-1 fra start.

Hjemmeseier på Stadio Renzo Barbera
Palermo tok en sterk 2-0-seier borte mot Sampdoria sist, etter to mål av Mark Bresciano. De er oppe på en høyst respektabel niendeplass, og det er kort vei opp til en UEFA-cup-plass. Hjemme er de som alltid sterke, syv av ni hjemmekamper er vunnet denne sesongen. Carrozzieri (f) og Miccoli (a) er fortsatt ute.

Udinese startet bra denne sesongen, men siden har det vært en sammenhengende nedtur. De har falt som en stein på tabellen, og er nå nede på 13.plass etter 0-2-tapet borte mot Cagliari. Det eneste boss Marino kan glede seg over for tiden er en skadefri spillerstall, kun Coda (f) mangler med karantene.

Palermo har vært sterke hjemme på Stadio Renzo Barbera denne sesongen, og vi tror på en ny hjemmeseier mot formsvake Udinese.

Redusert bortelag
Almeria hadde spillefri i midtuken. Etter en tung periode før juleferien, har det vært tegn til bedring under ny trener etter nyttår. Spilte mesteparten av andreomgang i undertall da det ble 1-1 mot Atletico Madrid sist, og så to poeng ryke på overtid nest sist. Pellerano (f) er suspendert. Ingen skadefravær av betydning.

Athletic har vært i fantastisk form i det siste. Stilte sitt sterkeste lag i midtukens cupkamp mot Sporting, men til tross for en reservepreget motstander, klarte ikke baskerne å dominere oppgjøret. Ocio (f) og Martinez (m) soner karantene, skadene er få. Med tanke på den kommende Copa del Rey-returen mot Sporting allerede til uken, vil sentrale offensive brikker som Iraola (m) og toppscorer Llorente (a) bli hvilt.

Llorente er hovedingrediensen i Athletic-angrepet. Uten den høyreiste spissen blir omstillingen stor. Norsk Tippings 2,20 på hjemmeseier er i ferd med å bli markedsledende søndag morgen, og blir neppe stående når kampen er tilgjengelig som singelspill.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne