Sir Alex Ferguson  (Foto: Jon Super/AP)
Sir Alex Ferguson (Foto: Jon Super/AP)

- Mitt beste mannskap

Sir Alex Ferguson mener sesongens United-stall er den beste noensinne under hans ledelse.

Manchester Uniteds legendariske manager har dyrket frem mange gylne United-årganger. Derfor får kveldens ordvalg ekstra kraft:

- Jeg tror dette er den beste stallen jeg har rådet over rent kvalitetsmessig. Det er det ingen tvil om. Størrelsen på troppen gir meg en sjanse til å komme gjennom de tre neste kampene, sier Sir Alex Ferguson.

Vurderer Fletcher som back
Og kampene Ferguson snakker om, er lørdagens 4. runde-kamp i FA-cupen mot Tottenham på Old Trafford, tirsdagens bortemøte med West Bromwich i Premier League og hjemmekampen mot Everton 2. februar. I en periode der kampene kommer tett som hagl, sliter de røde djevlene med store skadeproblemer. Spesielt forsvaret er rammet. Rio Ferdinand, Wes Brown, Jonny Evans, Patrice Evra og Rafael er alle uaktuelle med det første. Men Sir Alex vet råd.

- Forhåpentligvis er Gary Neville frisk. Da kan jeg spille med Darren Fletcher på høyreback i tillegg til Neville, Nemanja Vidic og John O`Shea. Det vil gi en rutinert bakre firer. Eventuelt kan Fabio spille back så vi kan flytte Fletcher opp på midtbanen, så jeg har alternativer, sier Sir Alex Ferguson.