Chris De Burgh
Chris De Burgh

- Vi elsker Stordalen

Hvem visste at familiene Petter Stordalen og Chris De Burgh henger sammen på Mauritius i juleferien?

Chris De Burgh og datteren Rosanna Davison, tidligere Miss World, boblet nesten over av energi da «God kveld Norge» intervjuet dem i Dublin.

- Kjenner dere Petter Stordalen?

Rosanna er tydelig begeistret for den norske familien.

- Vi kaller dem bare for «The crazy Norwegians», sier den vakre 25-åringen.

Crazy Norwegians

Petter Stordalen selv ler godt når han får høre hva de kaller familien hans.

- Det må skyldes at mamma er med. Hun har jo mer energi enn meg! Hun lever etter mottoet «Helt om natten, helt om dagen», sier han til «God kveld Norge».

Men han er glad for å få hilsen fra Irland.

- Det synes jeg er helt fantastisk! I Norge er man jo vant til julenisse. Hos oss er Chris nissen og julesangen vår er «Lady in red», fleiper han.

Men litt alvor er det i det. Chris De Burgh synger nemlig sin klassiker hver jul, og den betyr noe for familien Stordalen.

- Det er blitt en julesang på linje med «Glade jul» for oss.

Beach parties

Bakgrunnen for vennskapet er de årlige ferieturene til Mauritius hver juleferie. Begge familiene bor på det eksklusive hotellet le Saint Géran. Det er allment kjent at Petter Stordalen hvert år tar med seg både ekskone, samboer, barn og andre familiemedlemmer til hotellet på Mauritius hvert år. Det har gjort innrykk på Chris og Rosanna.

- De er rundt 20 stykker, og de er så morsomme. Vi har blitt venner med barna hans, Emilie og Simon. Vi savner dem! Det ble mange minnerike beach parties i år, røper hun entusiastisk.

Også Petter setter pris på strandfestene:

- Det er omtrent akkurat som strandfestene var i Porsgrunn. Da griller vi pølser og koteletter og koser oss!

Les mer: Endelig viser de sin kjærlighet
Les mer: - Sykt skuffa over å ikke være nominert
Les mer: Thomas og Harald kastet klærne

Liten mann, stor sang

Chris De Burgh har solgt 45 millioner album og hans legendariske hit, «Lady In Red», er ifølge Chris blitt større enn ham selv.

- Men så er jeg ikke så stor heller da, sier den hyggelige mannen på 1.60.

Det er ingen stjernenykker å spore hos musikeren. Han har uoppfordret tatt med seg gitaren og gir oss en intimkonsert med glansnummeret samt sanger fra hans nye album «Footsteps», mens datteren sitter stolt og hører på. (Se video)

- Han synger på feriene også. Det er bare sånn han er. Han gir av seg selv til alle, sier hun. Selv satser hun på en TV-karriere, og har allerede prøvd seg som programleder hjemme i Irland.

Les mer kjendisnytt på «God kveld Norge»