KAN VINNE GULL: Anderson sprudler på Uniteds trening  (Foto: NICK WILKINSON/EPA)
KAN VINNE GULL: Anderson sprudler på Uniteds trening (Foto: NICK WILKINSON/EPA)

Anderson ute i tre uker

Manchester United-fansen kan puste lettet ut: Midtbanespilleren Anderson rekker Premier League-innspurten.

Manchester United fryktet at Anderson kunne være ute av spill resten av sesongen på grunn av skaden midtbanespilleren pådro seg i ligacupsemifinalen mot Derby County.

Men på en pressekonferanse fredag formiddag forteller manager Sir Alex Ferguson at skaden ikke er så alvorlig som først antatt.

- Vi sendte Anderson til undersøkelse, og det er ikke snakk om et langt avbrekk. Vi tror han er ute av spill i rundt tre uker, opplyser United-bossen.

Skademareritt mot Spurs
Heller ikke skadene til Nani og Evans er av alvorlig karakter.

- Nani pådro seg en lyskestrekk og vil være ute av spill i en uke. Jonny Evans er ankelskadd og ute i tre uker, sier Ferguson.

Ferguson må imidlertid stille med flere spillere som ikke vanligvis figurerer i startoppstillingen i lørdagens FA-cupkamp mot Tottenham.

- De som er ute til Tottenham-kampen er Rio Ferdinand, Anderson, Nani, Rafael, Patrice Evra, Wayne Rooney, Wes Brown, Jonny Evans og Ji-sung Park (strekkskade), sukker Ferguson.

- Vi har fremdeles Dimitar Berbatov, Carlos Tevez og Cristiano Ronaldo i god form. Men vi må hente inn noen unge spillere, varsler skotten.

Nye posisjoner
Manchester Uniteds manager er tvunget til å sende utpå spillere i uvante posisjoner mot Spurs.

- Jeg kan komme til å spille med Darren Fletcher på høyrebacken med Gary Neville, Nemanja Vidic og John O’Shea i den øvrige forsvarsrekken. Det kan bli en eksperimentell forsvarsfirer. Jeg har dessuten hentet inn Richard Eckersley og Fabio, som begge kan bli involvert, varsler Ferguson.